Werkvoorbereider Bouwkundige Brandpreventie

Werkvoorbereider Bouwkundige Brandpreventie

Divisie Bouwkundige Brandpreventie
Standplaats: Oldenzaal


Wil jij als werkvoorbereider verantwoordelijk zijn voor de gehele voorbereiding van een bouwproject? In deze afwisselende baan ben jij het aanspreekpunt voor de technische en administratieve / organisatorische voorbereiding en begeleiding van de projecten. Binnen het projectteam ben je continu de schakel tussen alle betrokken partijen. De kwaliteit, het resultaat en de veiligheid van de werkzaamheden verlies je nooit uit het oog. Elke dag is anders en dat geeft jou positieve energie. Onze werkzaamheden bevinden zich binnen de kaders van bestaande bouw. Hierdoor hebben wij te maken met bouwgebieden die bewoond / aanwezigheid van gebruikers kent. Dit maakt het uitvoer technisch complexer doordat je te maken krijgt met indirecte stakeholders binnen een project.

Een korte greep uit jouw werkzaamheden zijn:
*Het bezoeken- en opnemen van opdrachten bij verschillende opdrachtgevers
*Inkoop van materialen
*Planningen maken en bewaken
*Tekenwerk / principedetaillering
*Financieel overzicht
*Onderhouden van contacten met opdrachtgevers en leveranciers

Waar ga jij werken?
Safety Service® is een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in brandbeveiliging. Jij gaat werken bij onze divisie bouwkundige brandpreventie. Bij ons kom je werken in een hecht team waarbij collega’s als familie voelt. Maar ook waar je dagelijks uitgedaagd wordt om het beste uit je zelf te halen. Bij Safety Service® hanteren wij korte lijnen en er is een informele werksfeer. Daarnaast is er bij ons de mogelijkheid om je zelf te ontwntoorikkelen en door te groeien.

Wat mag je van ons verwachten?
*Een resultaat gedreven organisatie met een open, informele en prettige werksfeer
*Werken bij een groeiende onderneming
*Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak, goede doorgroeimogelijkheden, studie- en pensioenregeling. Bij een fulltime dienstverband betekent dit dat je recht hebt op 25 vakantiedagen en13 ADV op jaarbasis. Uiteraard een marktconform salaris afhankelijk van jouw werkervaring. Dit bespreken we liever in een persoonlijk gesprek
*Ruimte voor eigen initiatief

Wat verwachten wij o.a. van jou?
*Een afgeronde MBO+ opleiding
*Aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie
*Goede kennis van Microsoft office, Word, Exel, Outlook
*In het bezit van rijbewijs B
*In het bezit van VCA-VOL en/of bereid zijn dit certificaat te behalen
*Je kunt een VOG overleggen

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

 

 

 


Enthousiast?

Meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Je kunt contact opnemen met Ben Gerritsen. Of telefonisch via 0638086444 of via mail b.gerritsen@safetyservice.nl

Wil je direct solliciteren? Mail dan je cv naar Ben Gerritsen. Nadat jouw sollicitatie bij Safety Service® binnen is gekomen nemen wij binnen 5 werkdagen contact met jou op over het verdere vervolg van de procedure.