Onze visie & missie

Visie en missie

Onze visie

Het optimaal ontwerpen, realiseren en beheren van brandveiligheidsconcepten vergt een multidisciplinaire aanpak waarbij duurzaamheid en kostefficiency een belangrijke rol spelen.

Safety Service® wil met haar specialisten hierin een belangrijke rol vervullen.

Kijk hier voor meer informatie over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en CO2-aanpak.

Onze missie

Safety Service® begeleidt organisaties bij het initiëren, realiseren, inspecteren, organiseren en beheren van hun brandveiligheidsvraagstukken. Dit doen wij integraal. Op een slimme en proactieve wijze werken wij daarbij met voorkeur samen op basis van partnership met zusterondernemingen binnen de groep, opdrachtgevers, leveranciers, alsmede overige professionele partijen.


 

Safety Service® Vlam

Specialisten maken het verschil

Vanuit onze diepe overtuiging dat alleen specialisten het verschil maken werken wij met projectteams die aangevoerd worden door ervaren en gekwalificeerde projectleiders en adviseurs brandveiligheid.

Onze adviseurs zijn in de basis opgeleid om te denken vanuit het BIO-principe. Daarnaast zijn zij in staat om op basis van risicogerichte brandveiligheid een gewogen plan te ontwerpen, dat enerzijds recht doet aan uw brandveiligheidsambitie en anderzijds duurzaam en financieel haalbaar is. De mogelijkheid om gelijkwaardige oplossingen toe te passen wordt hierbij maximaal benut.