Beheerder brandmeldinstallatie

Verplichte inspecties

Wij verzorgen voor u de uitvoering van de verplichte maandelijkse controle aan uw brandmeld-/ontruimings-/RWA installatie. Deze controle dient uitgevoerd te worden door een Beheerder Brandmeldinstallatie en heeft betrekking op de onderhoudsnormen NEN2654 deel 1 t/m 3.

 

Wij voeren de volgende werkzaamheden uit:

 

Verplichte maandelijkse controles

Wij komen 11 keer per jaar bij u langs om de verplichte maandelijkse en 4/8 maandelijkse controles uit te voeren.

Eerste lijn controle

Wij kunnen een veiligheidsronde lopen op uw locatie waarmee wij verbeterpunten betreffende gevaarlijke situaties aan het licht brengen.

Management rapportage

Wij kunnen u maandelijkse managementrapportages aanleveren met daarin de verbeterpunten per locatie.

Digitaal logboek

Wij kunnen u voorzien van een digitaal logboeksysteem, waardoor er overzicht ontstaat en u het bijhouden van het logboek makkelijk wordt.

Assistentie ontruimingsoefening

Wij bieden u assistentie en een optimale begeleiding bij uw jaarlijkse ontruimingsoefening.


 

Zelf de inspecties uitvoeren

Mocht u zelf de inspecties aan de brandmeldinstallatie willen uitvoeren, dan bieden wij de cursus beheerder brandmeldinstallatie aan. Door het volgen van deze cursus bent u voorzien van de juiste informatie. Na het behalen van het certificaat “beheerder brandmeldinstallatie” bent u bevoegd om de controles uit te voeren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat bovengenoemde werkzaamheden (eerste lijn controle, management rapportage, digitaal logboek en assistentie bij een ontruimingsoefening) inhouden? Of over hoe wij deze werkzaamheden voor uw bedrijf kunnen uitvoeren? Neem dan een kijkje op onze pagina ‘meer brandveiligheidsdiensten’.