Over ons

Over Ons

Ontstaan uit de gedachten over veiligheid
Sinds de oprichting door Marc Visscher in 2005, is Safety Service® uitgegroeid tot een specialistische en professionele partner die al vele bedrijven en instellingen heeft voorzien van een brandveilige omgeving. Wij hechten veel waarde aan onze relaties en opdrachtgevers. Wij zijn specialisten op gebied van brandveiligheid en streven er naar het beste resultaat voor u te behalen. Safety Service®, uw totaalpartner in brandveiligheid.

De voordelen:
- Wij geloven dat alleen specialisten het verschil maken
- Wij bieden maatwerk door Fire Safety Engineering
- Alle specialiteiten onder één dak
- Wij bieden landelijke dekking

Met meer dan 100 medewerkers in Nederland, werken wij er iedere dag hard aan om de brandveiligheid van onze klanten te waarborgen.


Het kunnen bieden van een brandveilige omgeving

De brandveiligheid van uw mensen, gebouw en omgeving blijft de verantwoordelijkheid van de eigenaar. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor een integrale benadering bij het oplossen van uw brand- en beveiligingsvraagstukken.

Brandgevaar, inbraak of onveilige werksituaties zijn geen prettige gedachten. Tevens kan de schade door dergelijke oorzaken flink oplopen, maar erger nog, het gevoel van onveiligheid komt daar ook nog bij. Voorkom onveilige en gevaarlijke situaties en borg brandveiligheid binnen uw organisatie.

Wij voorzien u graag van advies. Dit doen wij op basis van beleid en reeds aanwezige installaties/systemen. Belangrijk daarbij is dat er wordt nagedacht over hoe we brandveiligheid binnen uw bedrijf kunt implementeren en waarborgen.

Als totaalpartner in brandveiligheid zijn wij er om u volledig te voorzien op gebied van brandveiligheid.

Lees hier meer over onze visie en missie.

 

Ons doel is om de brandveiligheid in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Voor het laatste nieuws over Safety Service® kunt u hier kijken.