Vacature Beheerder Brandmeldinstallatie

Beheerder Brandmeldinstallatie M/V (fulltime)
Voorkeur wonend omgeving Eindhoven, of Rotterdam.


Houd jij van autorijden? Lekker zelfstandig op pad om klanten blij te maken met een Brandmeldinstallatie die weer gekeurd is. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Wat houdt jouw functie in?
Als beheerder Brandmeldinstallatie binnen Safety Service® ben jij het gezicht van ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het controleren en testen van de Brandmeldinstallatie(s). Jij controleert of de installatie nog werkt door verschillende testen uit te voeren.

Je gaat dagelijks op pad bij zeer diverse klanten. Tot onze klanten behoren o.a. verzorgingstehuizen, supermarkten, hotels een voetbalstadion. Hoe leuk is dat!

Waar ga je werken?
Safety Service® is een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in brandbeveiliging. Jij gaat werken bij onze divisie Beheerder Brandmeldinstallatie.

Safety Service® divisie Beheerder Brandmeldinstallatie is een onafhankelijk bedrijf voor de uitvoering van de verplichte maandelijkse en 4/8-maandelijkse controles van een brandmeld-/ontruimingsinstallatie conform NEN2654 deel 1 t/m 3.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij zijn op zoek naar een kandidaat voor de lange termijn. Bij Safety Service® zijn er volop mogelijkheden om door te groeien. Dit kan zijn persoonlijke groei, diepgang in de functie of doorstromen naar een andere functie zoals monteur beveiligstechniek.

Wij bieden jou een opleiding tot beheerder Brandmeldinstallatie, wanneer je nog niet in het bezit bent van dit certificaat.

Verder:*Het salaris hangt af van jouw niveau. We kijken naar jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding. Jij wordt beloond voor wat jij kan.
*Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak, goede doorgroeimogelijkheden, studie- en pensioenregeling. Safety Service®. Bij een fulltime dienstverband betekent dit dat je recht hebt op 25 vakantiedagen en 13 ADV op jaarbasis
*Een sterk groeiende organisatie met een open cultuur. Kortom werken bij Safety Service® is werken bij de leukste werkgever van Nederland!
* Flexibele werktijden ook altijd mogelijk in overleg.

Wat verwachten wij van jou?
*MBO werk- denkniveau 2-3 of gelijkwaardig
*Je bent in het bezit van het certificaat VCA-Basis en/of bereid te gaan behalen
*Rijbewijs B

Secundaire arbeidsvoorwaarden:*Auto van de zaak
*Telefoon en tablet
*Bedrijfsfeesten
*Extra vakantiedagen
*Kerstpakket
*Pensioen

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

 


Interesse?
Solliciteer dan direct!
Via (b.gerritsen@safetyservice.nl) of bel naar 06-38086444