Monteur Brandwerende Voorzieningen

Monteur Brandwerende Voorzieningen

Divisie Bouwkundige Brandveiligheid


Wij zoeken een monteur brandwerende voorzieningen die meewerkt om de gevolgen van een brand zo klein mogelijk te maken. Durf jij deze verantwoordelijkheid op je te nemen? Wij zijn op zoek naar meerdere monteurs in verband met toenemende opdrachten. In loondienst, reageer dan snel!

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij de divisie Bouwkundige Brandpreventie. Deze divisie zorgt ervoor dat een bedrijf bouwkundig zo is ingericht dat het risico op brand en brandverspreiding zo klein mogelijk is. Safety Service® is opgericht in 2007. Wij bieden onze klanten een totaalconcept brandveiligheid aan. Samen met onze klanten maken of houden we bedrijven optimaal brandveilig. We leveren, installeren, monteren, onderhouden en controleren de brandveiligheid van bedrijven. Met meer dan 100 medewerkers in Nederland, werken wij er iedere dag hard aan om de brandveiligheid van onze klanten te waarborgen. Safety Service® werkt landelijk.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
*Het uitvoeren van werkzaamheden m.b.t. afdichten van sparingen/gaten in brandwanden, brandkleppen, doorvoeringen, brandwerende wanden-, vloeren en plafonds, puicontructies en overige bouwkundige zaken
*Verantwoordelijk eigen administratie; dagelijkse uitgevoerde werkzaamheden, werkbonnen en tijdsverantwoording
*Onderhouden van contacten met zowel met interne collega’s als de opdrachtgevers

Wat mag jij verwachten?
Bij ons kom je werken in een hecht team waarbij collega’s als familie voelt. Maar ook waar je dagelijks uitgedaagd wordt om het beste uit je zelf te halen. Bij Safety Service® hanteren wij korte lijnen en er is een informele werksfeer.  Verder:

*Werken bij een groeiende onderneming
*Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden goede doorgroeimogelijkheden, auto van de zaak, telefoon, en pensioenregeling. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen en13 ADV op jaarbasis. Wij bieden een goed salaris afhankelijk van jouw werkervaring. Dit bespreken we liever in een persoonlijk gesprek.

We nodigen ook ZZP-ers uit om te reageren.

Wat verwachten wij van jou?
*
Technisch onderlegd, bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie
*Goede kennis van Nederlandse taal in woord en geschrift
*In bezit van rijbewijs B, VOG en VCA-VOL (of bereid zijn dit certificaat te halen) 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

 

 

 


Enthousiast?

Meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Je kunt contact opnemen met Ben Gerritsen. Of telefonisch via 0638086444 of via mail b.gerritsen@safetyservice.nl

Wil je direct solliciteren? Mail dan je cv naar Ben Gerritsen. Nadat jouw sollicitatie bij Safety Service® binnen is gekomen nemen wij binnen 2 werkdagen contact met jou op over het verdere vervolg van de procedure.