Allround Timmerman Bouwkundige Brandpreventie

Allround Timmerman Bouwkundige Brandpreventie

Divisie Bouwkundige Brandpreventie
Standplaats: Oldenzaal


Voor onze divisie Bouwkundige Brandpreventie zijn wij op zoek naar een allround  timmerman die affiniteit heeft met brandpreventie. Jij als timmerman bent verantwoordelijk dat de gebouwen van onze klanten goed beschermd worden tegen mogelijke brand. Op locatie breng je brandpreventie aan en zorg je ervoor dat het er na het aanbrengen weer netjes uitziet.

Wij zoeken een nieuwe collega die van aanpakken weet en positieve energie heeft om aan de slag te gaan samen met het team van enthousiaste collega’s binnen het team van onze divisie Bouwkundige Brandpreventie. De baan is zeer afwisselend en je werkt op locatie in heel Nederland.

Jouw werkzaamheden zijn o.a.
*Afhangen van deuren
*Plaatsen van brandwerende tussenwanden en plafonds
*Bekleden van staal en overige bouwkundige zaken
*Brandwerend isoleren van wanden en plafonds
*Verantwoordelijk voor de eigen administratie (dagelijks uitgevoerde werkzaamheden, werkbonnen en tijdsverantwoording)

Waar ga jij werken?
Safety Service® is een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in brandbeveiliging. Jij gaat werken bij onze divisie bouwkundige brandpreventie. Bij ons kom je werken in een hecht team waarbij collega’s als familie voelt. Maar ook waar je dagelijks uitgedaagd wordt om het beste uit je zelf te halen. Bij Safety Service® hanteren wij korte lijnen en er is een informele werksfeer. Daarnaast is er bij ons de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen en door te groeien.

Wat mag je van ons verwachten?
*Een resultaat gedreven organisatie met een open, informele en prettige werksfeer
*Werken bij een groeiende onderneming
*Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij een fulltime dienstverband heb je recht hebt op 25 vakantiedagen en13 ADV op jaarbasis. Uiteraard een marktconform salaris afhankelijk van jouw werkervaring. Dit bespreken we liever in een persoonlijk gesprek
*Ruimte voor eigen initiatief

Wat verwachten bij van jou?
*
Ervaring als timmerman
*In het bezit van rijbewijs B
*Goede kennis van Microsoft Outlook
*Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
*Je kunt een VOG overleggen
*In het bezit van VCA-Basis certificaat en/of bereid zijn dit te behalen

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

 

 


Enthousiast?

Meer weten?
Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Je kunt contact opnemen met Ben Gerritsen. Telefonisch via 0638086444 of via mail b.gerritsen@safetyservice.nl

Wil je direct solliciteren? Mail dan je cv naar Ben Gerritsen. Nadat jouw sollicitatie bij Safety Service® binnen is gekomen nemen wij binnen 2 werkdagen contact met jou op over het verdere vervolg van de procedure.