Werkvoorbereider Beveiligingstechniek

Werkvoorbereider/ Calculator

Divisie Beveiligingstechniek 


Wil jij dagelijks verantwoordelijk zijn voor de werkvoorbereiding en calculatie van brandmeldinstallaties (BMI) en/of ontruimingsalarminstallatie (OAI) voor onze divisie Beveiligingstechniek? Zoek jij een baan met veel verantwoordelijkheid en vele mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen? Kom dan snel met ons in gesprek!

Wat houdt jouw functie in?
Als werkvoorbereider / calculator ben je verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van een BMI  en/of OAI. In deze afwisselende baan ben jij het aanspreekpunt voor de technische, administratieve/ organisatorische voorbereiding en begeleiding van de projecten. Binnen het projectteam ben je continu de schakel tussen de projectleiders, monteurs en klanten. De kwaliteit, het resultaat en de veiligheid van de werkzaamheden verlies je nooit uit het oog. Elke dag is anders en dat geeft jou positieve energie.

Een korte greep uit jouw werkzaamheden zijn:
*Het opstellen- en uitvoeren van offertes en calculaties
*Het ontwerpen van de installaties BMI en/of OAI
*De voorbereiding van de projecten
*Technische ondersteuning van de buitendienst en de projectleiders

Waar ga je werken?
Safety Service® is een vakkundig totaalinstallateur. Niet alleen op het gebied van brandbeveiliging, maar ook op het gebied van elektronische beveiliging. We adviseren, leveren en monteren alles rondom: inbraakbeveiligingsinstallaties, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, cameraobservatiesystemen en video intercomsystemen. Daarnaast verzorgen we het onderhoud en de certificering van alle installaties, de meldkamer (PAC) en alarmopvolging.

Bij ons kom je werken in een hecht team waarbij collega’s als familie voelt. Maar ook waar je dagelijks uitgedaagd wordt om het beste uit je zelf te halen. Bij Safety Service® hanteren wij korte lijnen en er is een informele werksfeer. Daarnaast is er bij ons de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen en door te groeien.

Je werkt fulltime vanuit ons kantoor in Oldenzaal. 

Wat mag jij verwachten?
Een resultaat gedreven organisatie met een open, informele en prettige werksfeer.

*Uitdagende functie- en verantwoordelijkheid
*Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, goede doorgroeimogelijkheden, studie- en pensioenregeling. Bij een fulltime dienstverband betekent dit dat je recht hebt op 25 vakantiedagen en 13 ADV op jaarbasis. Uiteraard bieden wij een goed salaris, dit is afhankelijk van jouw werkervaring. Het salaris bespreken we liever in een persoonlijk gesprek.
*Werken bij een groeiende en gezonde onderneming

Wat verwachten wij van jou?
*
Werk- en denkniveau op mbo-niveau met een technische achtergrond
*Ervaring in de brandveiligheid in een soortgelijke functie
*In het bezit van VCA-VOL of bereidheid deze te halen
*In het bezit van rijbewijs B
*Je kunt een VOG overleggen

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

 

 

 


Enthousiast?

Meer weten?

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Je kunt contact opnemen met Ben Gerritsen. Of telefonisch via 0638086444 of via mail b.gerritsen@safetyservice.nl

Wil je direct solliciteren? Mail dan je cv naar Ben Gerritsen. Nadat jouw sollicitatie bij Safety Service® binnen is gekomen nemen wij binnen 2 werkdagen contact met jou op over het verdere vervolg van de procedure.