Junior Adviseur Brandveiligheid

Junior Adviseur Brandveiligheid

Divisie Beveiligingsadvies
Standplaats: Houten


Zelfstandig projecten leiden, successen vieren met collega's én een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten? Zo ziet je baan as (junior) adviseur brandveiligheid bij ons eruit! Je bent een adviseur die probleem oplossend kan denken. Iemand die met gemak advies kan geven- en behandelen van aanvragen ten aanzien van het product brandveiligheidsinstallaties. Als jij hier energie van krijgt dan past deze functie bij jou.

Wat zijn jouw werkzaamheden? 
De functie van (junior) adviseur brandveiligheid is bij Safety Service® heel divers. Je vervult een adviserende rol op het gebied van brandbeveiligingsinstallaties van gebouwen. Dit kan zijn bij nieuwe klanten maar ook uitbreidingen- of aanpassingen aan bestaande installaties. Onze klanten zijn heel divers. Denk bijvoorbeeld aan supermarkten & sportscholen verspreid over heel Nederland. Deze diversiteit aan klanten zorgt voor afwisseling en maakt iedere dag weer anders. Kortom stuk voor stuk projecten met een unieke en bijzondere uitdaging.

Hoe ziet jouw werkdag als (junior) adviseur brandveiligheid er ongeveer uit?

- Het voeren van relatiebeheer- en acquisitie van nieuwe klanten binnen de aangegeven grenzen
- Het opstellen- en bewaken van offertes
- Het beantwoorden vragen van relaties
- Het opstellen en indienen van bezoekplanning en weekrapportage
- Het bieden van ondersteuning aan het dealernetwerk (partners)

Waar ga jij werken? 
Safety Service® is een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in de brandbeveiliging. Jij gaat werken bij onze divisie Beveiligingsadvies waarmee wij ons richten op het gebied van inventarisatie- en advies vanuit de wet en regelgeving Bouwbesluit 2012 op het gebied van brandbeveiligingsinstallaties.

Wat mag jij verwachten?
Werken bij Safety Service® betekent werken bij de leukste werkgever in de brandbeveiliging van Nederland, met een vestiging in Oldenzaal en Houten.

- Werken bij een groeiende onderneming
- Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, laptop, telefoon, goede doorgroeimogelijkheden, en een studie- en pensioenregeling. Bij een fulltime dienstverband betekent dit dat je recht hebt op 25 vakantiedagen en 13 ADV op jaarbasis. Uiteraard een marktconform salaris afhankelijk van jouw werkervaring. Dit bespreken we liever in een persoonlijk gesprek
- Ruimte voor eigen initiatief

Wat verwachten we van jou? 
- MBO/HBO werk- en denkniveau (technisch)
- Ervaring en kennis op het vakgebied brandbeveiligingsinstallaties
- Rijbewijs B
- Gevoel voor commerciële verhoudingen
- Je kunt een VOG overleggen

Ben je in vuur en vlam na het lezen van deze vacature? En denk je nu, dit is echt iets voor mij? Mail dan je CV naar Petra Ukon.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

 

 

 


Enthousiast?

Meer weten?
Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Je kunt bellen, appen of mailen naar Petra Ukon, recruiter (06 38 08 64 44 / p.ukon@safetyservice.nl)

Wil je direct solliciteren? Mail dan je cv en motivatie naar Petra Ukon. Nadat jouw sollicitatie bij Safety Service® binnen is gekomen nemen wij binnen 5 werkdagen contact met jou op over het verdere vervolg van de procedure.

Recruiter