Safety Suite®

Voor desktop, tablet en mobiel

Safety Suite® een pasklare applicatie waarmee beheerders en alle betrokken partijen volledig inzicht en overzicht houden op alle facetten van het beheer.

Gebouwen, installaties, klimaatsystemen, apparatuur en machines; het beheer en onderhoud ervan vormen een logistieke uitdaging. Ook administratief, want agenda’s, afspraken, logboeken, contracten en planning zijn tijdrovend en soms onoverzichtelijk. Safety Software Solutions heeft op basis van jarenlange ervaring daarvoor de ultieme oplossing ontwikkeld. 


Binnenkort ook beschikbaar als app!

Voor tablet en mobiel gebruik van de Safety Suite®.

 

Modulaire opbouw

Het beheer van objecten is in de dagelijkse praktijk zeer uiteenlopend. Safety Suite houdt daar rekening mee door een modulaire opbouw. De gebruiker kan een selectie maken uit een verschillende modules waarmee op maat een perfect passend systeem kan worden samengesteld. Door die keuze wordt altijd een omgeving gecreëerd die volledig aansluit op de behoeftes en werkzaamheden.

 

Volledige functionaliteit, veilig en gebruiksvriendelijk

Safety Suite biedt tot in alle details functionaliteit. Zoals een koppeling met basisregistraties zoals BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) en Postbussen van PostNL en de toepassing van QR-codes, checklists en zelfs routeplanning. De modules ondersteunen uiteraard het beheer van installaties en inspecties conform NEN-normeringen.

Een belangrijk kenmerk is de veiligheid. Safety Suite is ontwerpen als cloud-oplossing. Niet alleen zijn uw gegevens daardoor altijd en overal beschikbaar, maar ook veilig. Bovendien worden updates van de verschillende modules volledig automatisch uitgevoerd.

De focus van Software Safety Solutions ligt op eenvoud en efficiency. Daarom is alle aandacht besteed aan een gebruiksvriendelijk systeem waarmee met plezier gewerkt kan worden.

Safety Suite van Safety Software Solutions biedt eenvoud, inzichtelijkheid, uniformiteit en overzicht. Altijd en overal de perfecte oplossing voor perfect beheer!