Einde aan de chaos met het Digitale Logboek

Safety Service® introduceert het digitaal logboek, de nieuwe methode voor logboekbeheer! Volledig digitaal, altijd up to date en binnen handbereik.
Geen gezoek, geen verouderde informatie maar steeds actueel en overal beschikbaar. De module Digitale Logboeken is een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en veilige manier om uw logboekbeheer beter, makkelijker en sneller uit te voeren. De Safety Suite® maakt resoluut een einde aan de chaos.

Eenvoudige en efficiëntere vastlegging

Het handmatig bijhouden van logboeken is tijdrovend en omslachtig maar vereist ook discipline. In de praktijk kan dat tot ongewilde situaties leiden namelijk dat het logboek niet actueel is, de informatie onoverzichtelijk is of zelfs onvindbaar.

Met de module Digitale Logboeken van Safety Service® wordt uw logboekbeheer eenvoudiger, efficiënter en vergt minder tijd.
Altijd actueel, overal beschikbaar en volledig inzichtelijk!

Het Digitale Logboek van Safety Service® biedt alle functionaliteit voor gebouwenbeheerders, facility managers, installateurs; kortom alle partijen die verplicht logboeken bijhouden. Elke installatie, van Brandmeldinstallatie tot koelsysteem, kan separaat worden ingevoerd en worden geactualiseerd. Conform NEN 2654 en NEN 2535. U bepaalt zelf welke gegevens u verplicht of optioneel wilt vastleggen per logboek.

De voordelen:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veilige cloudoplossing
  • Altijd de nieuwste updates
  • Duidelijk en betrouwbaar overzicht per installatie
  • Uitgebreide functionaliteit
  • Uniformiteit van gegevens
  • Overzichtelijk en altijd beschikbaar
  • Volledig aanpasbaar aan de gebruiker

 

Het Digitale Logboek voorkomt ergernis en zorgt voor een perfecte vastlegging, geheel volgens de wettelijke eisen.

Dankzij de uitgekiende software kan het Digitale Logboek volledig worden aangepast aan uw wensen en methodieken. Rapportages andere documenten worden eenvoudig via een Document Management Systeem geïntegreerd, zodat u een perfect overzicht behoudt.

 


Maak een einde aan de chaos van onvolledige, onvindbare logboeken en kasten vol ordners. Het Digitale Logboek is de oplossing! Veilig, efficiënt en gebruiksvriendelijk!

 

Gratis demonstratie?

Ervaar het gemak van de Safety Suite zelf en maak nu een afspraak voor een gratis demonstratie binnen uw organisatie.

Bel nu voor een afspraak
088-6230107